2012-11-12 12:07:34• hírek • Szatmár.ro

Gazdára találtak a vásárlási utalványok

Három, darabonként 15 ezer forint értékű M3 Outlet vásárlási utalványt sorsoltunk ki.

Egy héten keresztül tartott a Szatmár.ro és az M3 Outlet közös nyereményjátéka, amelyen a kérdésünkre helyesen válaszolók között három darab, egyenként 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt sorsoltunk ki. Az utalványok természetesen az Outlet Center boltjaiban költhetők el.

Az M3 Outlet Centerben a legnagyobb világmárkák, úgymint a Nike, Puma, Mango, Gant, Benetton, Levis vagy Triumph széles választéka megtalálhatók! Minden nap akár 50-70%-os kedvezmény vár minden kedves Vásárlót, 10:00 - 20:00 óráig (magyarországi idő szerint)!  A széles választékból a család minden tagja megtalálhatja a stílusának leginkább megfelelő női-, férfi-, gyermekruházatot, sportruházatot, cipőt vagy kiegészítőt. Mindezt természetesen a legjobb árakon! Vásárlás után érdemes betérni egy finom ebédre a Centerben található éttermekbe vagy kellemes környezetben elfogyasztani egy finom kávét vagy üdítőt!

A hétfőn délben megtartott sorsoláson a következő játékosainknak kedvezett a szerencse: Donka Mónika, Papp Krisztina és Nagy András. A nyerteseket a vásárlási utalványok átvételének körülményeiről telefonon értesítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: